donna eden kitapları

 ENERJİ TIBBI – KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARI – DONNA EDEN

Donna Eden’in kaleme aldığı kişisel gelişim kategorisinde yer alan Enerji Tıbbı kitabı hakkında bilgi edinmek ister misiniz?

ENERJİ TIBBI’NA BİR GÖZ ATALIM

Enerji, hepimizin bildiği gibi, onsuz olamayacağınız bir yaşam gücüdür. Sahip olduğun zaman yaşıyorsun ve enerjin olmadığı zaman değilsin. Vücudunuzun bu çok ihtiyaç duyulan enerji ile ilişkisi milyonlarca yıldan beri gelişmektedir.
Bu enerjiler inanılmaz derecede zekidir ve ayrıca hormonlarımızı ve bağışıklık sistemimizi yönlendirir ve demir talaşlarımızı farklı bir düzende düzenler. Hastalandığınızda sizi onarmaktan sağlığınızı sağlam tutmaya kadar, bu enerjiler zihninizi ve bedeninizi en uygun durumda tutar.
beyin gücü ile iyileşme

YORUM – ENERJİ TIBBI KİTABI

Donna Eden’de enerji tıbbı kitabında, enerjiyi etkili bir şekilde ilaç olarak kullanıp moralinizi yükseltebilir veya aynı zamanda rahatsızlıklarınıza çare bulabileceğinizi anlatmaya çalışmaktadır. Bunları da hangi şekilde nasıl yapabileceğiniz kitap içerisinde detaylı bir şekilde güzelce anlatmış.
Genel olarak yorumumu merak ederseniz, bu tarz tedavi yöntemlerinin gerçek bir yönü var. Çünkü, herkesin vücudunda bağışıklık sisteminde neredeyse herşeyin çözümü var. Ama bir zamanda, bir sebebten ötürü (  moral , aşırı stres, fiziksel bir kaza vs .. ) bağışıklık sistemimiz eskiden savaştığı ve yendiği şeyleri görmemeye ve tanımamaya başlıyor. Bu sebepten dolayı, vücudumuzda uykuda olan bir çok hastalık ( kanser, kronik hastalıklar, tümorler, alerjiler vs … ) tetiklenip ortaya çıktığına inanıyorum. Yine bana göre, nasıl geldiyseler öylede gidebilirler. İçimizdeki enerji dengeli hale getirip, moral motivasyonumuzu yüksek tutarak sonradan gelişen bu hastalıklardan kurtulmamız mümkün. 
Artı olarak, bence önemli bir unsur, istediğiniz veya dileğiniz her neyse onu bir şarta bağlamayın. Sadece isteyin. Nasıl geleceğini veya olacağı hakkında düşünmeyin. İnanın o size bir şekilde gelecektir. 
YAZILARIMIN DEVAMI İÇİN LÜTFEN REKLAMLARIMA TIKLAYIN.