Enola Holmes oyuncuları, Enola Holmes yorumlar

Netflixte yayınlanan Enola holmes filminin yorumu eleştirisi ve oyuncuları kimler, Enola Holmes adındandan da anlaşılacağı gibi Sherlock ve Mycroft Holmes’in kardeşidir. Filmde oyunculuğu üstlenen kahramanları söylemek gerekirse Enola karakterini Millie Bobby Brown canlandırmıştır. Film Nancy Springer’in aynı adlı romanından oluşmaktadır. 

Enola holmes filmi oyuncuları kimler

Enola holmes filmi oyuncuları kimler, oyuncuları ise Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin, Louis Partridge, Helena Bonham, Frances de la Tour, Fiona Shaw, Burn Gorman, Susie Wokoma, Adeel  Akhtar, Hattie Morahan, David Bamber filmin karakterleri arasındadır. 

Enola holmes filmini hangi yıl çekildi

Enola holmes filmini hangi  yıl çekildi, film 2020 yılı yapımıdır. İlk gösterimi 23 Eylül olmasına rağmen netfilx de  popüler filmler arasında yer almaktadır. Türkiye de gösterim arasında ilk sırada yerini almayı başarmıştır. 

Alt yazı ve seslendirmesi mevcut özellikle pek çok dilde orijinal bir şekilde yapılması filme ayrı bir izlenilebilirlik katmıştır. 

Enola holmes filmininin konusu nedir

Enola holmes filmininin konusu nedir, Filmin konusu kaybolmuş annesini arayan bir genç kızın yaşamış olduğu heyecan dolu ve sürükleyici maceralarla dolu arayışıdır. Yolu kaçak bir lord ile kesişmekte ve lorda yardım ederek devam etmektedir.

İngiltere’nin müthiş bir taşrasında geçiyor oluşu filme ayrı bir gotik hava katmıştır. Filmin içinde olmak isteyeceğiniz sayısız sahne bulunmaktadır. Görsel bir şölene dönüşen kesitler sizi kendi büyüsüne çekmektedir. Mistik aynı zamanda zıtlıkların uyumu, ayrı gibi görünen parçaların müthiş uyumu vintage ve retro bir hava barındırmaktadır.

Bu çağda bir gün yaşamanın bile mümkün olması için nelerden vazgeçebileceğinizi düşünmeden edemeyeceğiz bir konsept ve gizem dolu dedektif kokulu film sizi lütfen film bitmesin düşüncesi içerisinde yoğurmaktadır. 

Yönetmen Harry Bradbeer‘in başarısı bu filmle ayrı bir boyuta ulaşmıştır. Yapımcı Marry parent ile birlikte müthiş bir işe imza attıklarını rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz.

Enola holmes filminin süresi ne kadar

Enola holmes filminin süresi ne kadar, Film 2 saat 3 dakikadır ama sanki 3 dakika kadar akıcı, sürükleyici ve merak doludur. Türkçe dublaj oldukça başarılıdır. Film de Sherlock Holmes, Enola Holmes kadar ön planda değil aksine neredeyse film tam anlamıyla Enola Holmes ön plandaydı bu bilerek mi yoksa bir Sherlock Holmes filmi miydi orası tam olarak net değildi. Yani filmde ön planda olan  zaten filmin adından da anlaşıldığı gibi Enola Holmes idi. 

Keyifli, izlenebilir, akıcı, sürükleyici bir film olmuş, rahatlıkla izleyebilirsiniz.