P48 puan türü nedir, nasıl hesaplanır, hangi kurumlar alım yapıyor, P48 puan türüyle hangi kurumlar alım yapıyor, kpss p48 hangi dersler?

P48 puan türü nedir, nasıl hesaplanır, hangi kurumlar alım yapıyor, KPSS P48 puan türü A GRUBU ( KPSS Lisans Puan Türü ) olup, Hukuk, İktisat, Maliye ve Muhasebe eşit ağırlıklı bir puan ağırlıklı bir puan türüdür. 

Guy için kpss puan türü, Guy hangi puan türü, Guy puanı nedir, guy sınavı 2021, Guy hangi puan türü ile alıyor

Guy puanı nedir, guy puanı maliye bakanlığında gelir uzmanı yardımcısı olmak için gereken kpss p48 puanı türüdür.

Guy hangi puan türüGuy hangi puan türü ile alıyor,  gelir uzmanı yardımcısı yani guy olabilmek için kpss p48 puan türü alt limit  70 olmak üzere, gerçekçi olacaksak atabilmek için 80 ve üzeri puan almak şarttır.

KPSS P48 PUAN TÜRÜ NASIL HESAPLANIR, NEDİR, HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR, GUY PUANI NEDİR, Guy hangi puan türü ile alıyor

KPSS P48 puan türü ile hangi kurumlar alım yapıyor, P48 puan türü ile alım yapan kurumlar, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu Yeminli Murakıp Yardımcılığı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Uzman Yardımcılığı, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu Uzman Yardımcılığı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Mali Denetçi Yardımcılığı, Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY), İçişleri Bakanlığı (Göç İdaresi Genel Müdürlüğü) İl Göç Uzman Yardımcılığı, Bazı Belediyelerin Müfettiş Yardımcılığı, Devlet Malzeme Ofisi Müfettiş Yardımcılığı devlet kadrolarına alım yapabilir, bahsi geçen devlet memurluklarına atanabilmeniz için en az 83 puan üzeri almanız önemlidir.

KPSS P48 Puan Türü Nasıl Hesaplanır, p48 puan hesaplama;

  • Genel Yetenek: %10
  • Genel Kültür: %10
  • Hukuk: %20
  • İktisat: %20
  • Maliye: %20
  • Muhasebe: %20
oranları hesaplanıp toplanarak p48 puan türü ortaya çıkar. Anahtar kelime : kpss-p48-puan-turu-nasil-hesaplanir

KPSS P48 HANGİ DERSLER

kpss p48 hangi dersler, kpss p48 dersleri genel yetenek %10, genel kültür %10, hukuk %20, iktisat %20, maliye %20, muhasebe %20 olarak hesaplanır.

KPSS P48 Puan Türü Neden Hesaplanmaz

Anahtar kelime : kpss-p48-puan-turu-neden-hesaplanmaz, p48-neden-hesaplanmaz;

KPSS P48 Puan Türü Neden Hesaplanmaz, P48 puan türünden puanınız hesaplanasın istiyorsanız o puan türü hesaplamasında kullanılan Hukuk, İktisat, Maliye, Muhasebe testlerinden bir soru işaretlemeniz gerekmektedir. 

Instagram : kpss_damlasi
YAZILARIN DEVAMI İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.