Elmasburnu kadınlar plajı

Elmasburnu kadınlar plajı, istanbul’da yaşayan kadınların yaz mevsiminde serinlemek ve rahatlamak için gittiği beykoz Riva’da, haftanın 4 günü kadınlara özel bir plaj olan Elmasburnu kadınlar plajı açıldı. Elmasburnu plajı salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri sadece kadınlara özel hizmet veriyor.

Rivada müsilaj var mı, rivada bulunan elmasburnu kadınlar plajında müsilajın olmadığı bilinmektedir. Elmasburnu plajında müsilaj var mı sorusunun cevapı hayır olarak denebilir.

RİVA KADINLAR PLAJI – ELMASBURNU PLAJI

Riva kadınlar plajı, İstanbul’da tatil yöresi standartlarındaki tek kadınlar plajına sahip riva kadınlar plajı olan elmasburnu plajı modern tesisleriyle yaz sezonu boyunca kadınlara ve ailelere şehrin yakınında kaliteli bir tatil imkânı sunacak.

– TELEFON : 0536 231 38 43 

– MERAL HANIM PLAJ SERVİSİ GENEL KORDİNATÖRÜ

ELMASBURNU KADINLAR PLAJI

ELMASBURNU PLAJI SEZONU AÇILDI – BEYKOZ KADINLAR PLAJI

Beykoz Belediyesi’nin Elmasburnu Tabiat Parkı’nda kurduğu 165 adet piknik ünitesi, 2 tane çocuk parkı, 9 bin metre karelik yürüyüş alanı, mavi ve yeşil koylara bakan restoranı, büfesi  ve 29 adet locanın yer aldığı kadınlara özel elmasburnu plajı sezonu açtı.

Riva kadınlar plajı


RİVA ELMASBURNU KADINLARA ÖZEL GÜNÜNDE SADECE KADIN PERSONEL – KADINLAR PLAJI 2023

Türkiye Cumhriyeti Sağlık Bakanlığı’nın halka açık plajlar arasında onay verdiği Riva Kadınlar Plajı ( Elmasburnu plajı ), salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri yalnızca kadınlara hizmet vermektedir. Kadınlara özel günlerde elmasburnu plajı tesislerinde çalışan personel de kadınlardan oluşmaktadır. Kadınlar Plajı’nda 227 araçlık otopark vardır. Alana plaj servisleri ile gelen  Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı’na gelen ziyaretçiler  plaja kadınların kullandığı elektrikli servis araçlarıyla taşınıyor.

RİVA ELMASBURNU PLAJI FİYAT – REZERVASYON

Riva elmasburnu plajı fiyat, servis araçları sizi evden alıp tekrar geri bırakıyor ve giriş ücreti dahil  elmasburnu plajı fiyatı 110 TL olarak 2022 fiyatı belirlenmiş. Plaja 2022 yılında sabah evden alıp akşam eve bırakma hizmeti dahil 110 TL ücret ile 0536 231 38 43 Meral hanım üzerinden rezervasyon yapabilirsiniz.

ELMASBURNU PLAJI SERVİS ARAÇLARI – İLETİŞİM – TELEFON – RİVA PLAJI

Elmasburnu plajı, Riva’da yani beykoz’da bulunan bir kumsal ve plajdır. Elmasburnu Mesire Yeri Beykoz ilçemizde bulunmaktadır. Bu kadınlar plajına servis araçları avrupa yakası ve anadolu yakasından gelmektedir. Elmasburnu Kadınlar Plajı servis çalışma ve hizmet saatleri, servis sabah alış saatleri 6:30-7:00, akşam çıkış saati 17:00 saatindedir, eve varış saati trafiğin durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Riva plajı iletişim telefonları elmasburnu plajı için aşağıdadır.
  1. 0536 231 38 43  – 110 TL MERAL HANIM
  2. 0532 345 84 72 – 110 TL HİKMET BEY
  3. 0532 602 04 01 – 110 TL ERDAL BEY

Elmasburnu kadınlar plajı

ELMASBURNU KADINLAR PLAJI RESİMLER

elmasburnu kadınlar plajı