Malesef birçok virüs, bakteriler ve diğer hastalık kaynakları yaşa cinsiyete dayalı olarak ayrımcılık yapmamaktadır. Bu etkenlerden bazıları da öksürük ve boğaz ağrısna sebeb olmaktadır. İşte öksürük ve boğaz ağrısına iyi gelecek besinleri, Öksürük ve Boğaz Ağrısı için Doğal Tedavi Tavsiyeleri yazımız başlığı altında sizlerle buluşturduk.

öksürük için doğal tedavi

Bal öksürüğe iyi gelir mi

Bal öksürüğe iyi gelir mi; Bal, boğaz kaplama özellikleri boğaz ağrısını yatıştırır ve öksürüğü bastırır. Bir kaşıkla biraz balı alın veya çayın içine balı karıştırın. Balın enfeksiyonları tedavi edici özelliği vardır.

Hangi çaylar öksürüğe iyi gelir, boğaz ağrısına iyi gelen çaylar

Hangi çaylar öksürüğe iyi gelir, boğaz ağrısına iyi gelen çaylar; Çay, meyan kökü ve kaygan karaağaç gibi maddeler içeren çaylar, tahrişi azaltmaya yardımcı olan boğaz kaplama özelliklerine sahiptir. Boğaz ağrılarına çok iyi gelir.

Ekinezya öksürüğe ve boğaz ağrısına iyi gelir mi

Ekinezya öksürüğe ve boğaz ağrısına iyi gelir mi; Ekinezya, özellikle ilk veya iki gün kullanılırsa soğuk algınlığı semptomlarının süresini azaltabilir. Çay, damla veya hap şeklinde mevcuttur.

Mürver şurubu neye iyi gelir, faydaları nedir, nerede bulunur, nasıl alırım

Mürver şurubu neye iyi gelir, faydaları nedir, nerede bulunur, nasıl alırım; Mürver şurubu, antiviral özelliklere sahiptir ve soğuk algınlığı ve grip için yararlıdır. Mürver şurubu bir çok internet sitesinde satılırken bulabilirsiniz. Satın alırken sitenin geçmişine bakmanız çok önemlidir.

Pelargonium nedir, ne işe yarar, faydaları nedir

Pelargonium nedir, ne işe yarar, faydaları nedir; Pelargonium,  bazı doğal soğuk algınlığı / öksürük ilaçlarında kullanılan bir bitkidir. Soğuk algınlığının süresini ve şiddetini kısaltır.