Yüze hangi vitaminler sürülür, pürüzsüz bir cilt için ne yapmalıyım diyenler, temiz bir cilt için ne yapmalıyım ve günlük cilt temizliği nasıl olmalıdır diye soranlar lütfen yazacaklarımı dikkatli okuyup uygulayınız.

Sıkı, ışıl  ışıl bir cilt istiyorsak öncelikle cildimizin temiz olduğundan emin  olmamız gerekiyor. Peki cildimizi  nasıl temizleriz?

EĞER Kİ cildiniz yağlı ve karma ise sabun ile temizleyebilirsiniz. Peki bu sabun nasıl bir sabun derseniz ben organik sabunlarla duşta yüzüme lif ile peeling yapıyorum. duştan çıkınca duşta esneyen genişleyen gözeneklerimin tekrar kapanması için, 

BUZ DOLABINDA BUZ küpleri hazırlıyorum bu küplerine  aleovera jeli ve su koyuyorum. Donmuş olan buz küplerini ince bir bez arasına alıp tüm yüzümde gezdiriyorum. Duşta genişleyen ve esneyen cildim tekrardan sıkılaşıyor ve eski haline dönüyor. 

Belli bir süre sonra ise kremliyorum. Cilt bakımı bu kadar ucuz, kısa ve net benim için. Benim düşüncem pahalı ürünlerin cildi daha güzel yapacağı inancı yaygın ama yanlış. Kimyasal ürünler yapıcı olduğu kadar da yıkıcı diye düşünüyorum. 

Şuna da dikkat etmenizi öneririm, sabunun kurutucu etkisi olabiliyor ama benim cildim zaten yağlı ve sabun ile dengeleniyor, bir süre sonra krem kullanmazsanız cildinizin kuruduğunu hissetmememiz için lütfen her duştan sonra kremleri kullanınız. 

Zamanla cildinizin daha temiz daha ferah daha sıkı olduğunu göreceksiniz. 

SABUNLARIM VE CİLT BAKIMIM İÇİN LÜTFEN OKUYUNUZ.

Destek için reklamlarıma tıklamayı unutmayınız.

http://www.kelimedamlasi.com/2021/03/galebe-krem-kullananlar-ne-ise-yarar.html 

http://www.kelimedamlasi.com/2021/02/achromin-leke-kremi-ne-ise-yarar.html

http://www.kelimedamlasi.com/2021/02/puruzsuz-cilt-icin-ne-yapmali-1-ayda.html