Başa Güneş Geçmesi nedir, neden olur, başına güneş geçen kişiler  ateş, mide bulantısı, ishal, terleme, baş dönmesi ve başın (veya tüm vücudun) ağırlık oluştuğunu söylemektedir. Bazılarının ayrıca soğuk algınlığı veya grip gibi görünen solunum semptomları olduğunu ve birçoğu semptomlarının rastgele beklenmedik şekilde birden ortaya çıktığını belirtmektedirler.

Başa Güneş neden geçer

Başa Güneş neden geçer, Geleneksel Çin Tıbbı , bu semptomları yaz sıcağında fazla durmaktan dolayı kaynaklandığını söylemektedir. Batı tıbbı, bir hastalığın veya hastalığın nedenini bir virüse veya bakteriye atfedebilirken, Geleneksel Çin Tıbbında bazı hastalıkların nedenlerini sıcak, rüzgar, soğuk, rutubet ve yaz sıcağının dış faktörlerine bağlar.

Başa Güneş Geçmesi, dışarıdaki bunaltıcı sıcaklıkla karakterizedir ve daha sonra kişinin içine saldırır.  Nemli iklimlerde, ısı rutubet ile birleşir ve şu belirtiler baş gösterir: ateş, baş ve vücutta ağırlık, mide bulantısı, ishal, göğüste tıkanıklık, baş dönmesi ve sinirlilik gibi.

Başa Güneş Geçmesi için en etkili yöntem; Karpuz en etkili ilaçtır, hafif bir idrar söktürücü olan kabuğun beyaz kısmında bulunabilir. Yapabildiğiniz kadar onu yiyiniz.

Maş fasulyesi, bu küçük yeşil baklagiller ilk olarak Hindistan’da ortaya çıktı, ancak şimdi tüm Asya’da ve Avrupa ile Amerika Birleşik Devletleri’nin sıcak, kuru kısımlarında yetiştiriliyor. Kurutulmuş versiyonu çoğu  doğal gıda marketlerinde bulunabilir. Yaklaşık üç bardak suda bir bardak kuru maş fasulyesini kaynatın ve suyunu içiniz. Bu yaptığınız yöntem aynı zamanda hafif bir idrar söktürücüdür.

başa güneş geçmesi

 Hala rahatsızlığınız devam ediyorsa, soğuk su ile banyo alın ve dinlenin. Daha kötü olursanız kesinlikle bir doktora başvurun.

DESTEK İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYIN.