MEB-EKYS 2021, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 2021 Ne Zaman, Başvuru Tarihi, Sonuç Tarihi, Geç Başvuru Tarihi, Kimler Girebilir

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Ne Zaman yapılacak, Milli eğitim bakanlığı yöneticiliği için 2021’de yapılacak olan milli eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavı 14 Mart 2021’de gerçekleştirilecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Başvuru Tarihi Ne Zaman, Milli eğitim bakanlığı yöneticiliği için 2021’de yapılacak olan milli eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavının başvuru tarihleri 5 Şubat ile 11 Şubat 2021 arasındadır.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Geç Başvuru Tarihi Ne Zaman, Milli eğitim bakanlığı yöneticiliği için 2021’de yapılacak olan milli eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavının geç başvuru tarihleri 16 Şubat 23:59 saatine kadardır.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Sonuçaları Ne Zaman açıklanacak, Milli eğitim bakanlığı yöneticiliği için 2021’de yapılacak olan milli eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavının sonuçları 7 Nisan 2021’de açıklanması beklenmektedir.
2021 MEB Milli Eğitim Bakanlığı Kurumları Yönetici Seçme sınavına kimler girebilir, müdür veya müdür yardımcısı olmak isteyen öğretmenler sınava girmek için milli eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavı hakkında araştırma yapmaktadırlar. Detaylı bilgiler için bizi takip ediniz.
Instagram : kpss_damlasi
YAZILARIN DEVAMI VE DESTEK İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.