P30 puan türü nedir, nasıl hesaplanır, hangi kurumlar alım yapıyor, P30 puan türüyle hangi kurumlar alım yapıyor. P30 puan türü nedir, nasıl hesaplanır, hangi kurumlar alım yapıyor, KPSS A GRUBU P30 puan türü kamu yönetimi ağırlıklı bir puan türüdür.

kpss p30 puan türü


Personel alım yapan ve ilanı yayılan mesleklerden aşağıdakiler kamu kadrolarına KPSS P30 ile alım yapmaktadır.

P30 puan türü ile hangi kurumlar alım yapıyor, P30 puan türü ile alım yapan kurumlar, kpss p30 puan türü ve meslekleri, P30 puan türü ile, Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcılığı , İl Göç Uzman Yardımcılığı, Göç Uzman Yardımcılığı, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı ( Kamu Yönetimi bölümü ), Orman ve Su İşleri Uzman Yardımcılığı, ÖSYM Sözleşmeli Personel, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Hazine Uzman Yardımcısı ( Kamu Yönetimi bölümü ), Başbakanlık Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı TUİK Uzmanı Yardımcısı kadrolarına devlet kurumları alım yapabilir, atanabilmeniz için 80 puan üzeri almanız önemlidir.

KPSS P30 puan türü nasıl hesaplanır, hangi dersler ne kadar etki eder% 10 Genel Yetenek, % 10 Genel Kültür, % 30 Hukuk, % 50 Kamu Yönetimi puanları oranları ile kpss p30 puan türünü etkilemektedir.

P29 puan türü nedir, nasıl hesaplanır

P40 puan türü nedir, nasıl hesaplanır

KPSS PUAN TÜRLERİ

Instagram : kpss_damlasi

YAZILARIN DEVAMINA DESTEK İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ