MALAGA TATLISI - MALAGA PASTAYI DUYMAYANLAR , NERENİN TATLISI , HANGİ ÜLKENİN

Merhaba sevgili okurlarım, bu gün sizlere yaptığım değil de tattığım bir tatlıdan bahsetmek istiyorum 🙂  Geçenlerde ara sıra oturduğumuz pastahaneye gittik ve gördüğüme inanamadım.

Karşımda Malaga pasta vardı. Şerbetli tatlıları çok tüketemeyenler için yok böyle bir lezzet:) Üniversiteyi okuduğum  Antalya da üniversitenin karşısında  bir güneş fırını vardı. Hem çok kaliteli hem de çok ekonomik ürünler satardı.


      Muzlu Malaga pasta nedir, Orada tanışmıştım Malaga pasta ile. Malaga pasta, meyveli pastalar gibi yoğun krem şanti ve tatlandırıcılar içerip  sizi kesmiyor ve içindeki muz ise tatlınızı daha da hafiflendirerek damak tadınıza uygun hale getiriyor.  

Malaga pasta hangi ülkenin tatlısı, muhtemelen adından anlaşılacağı gibi ispanya’dır diye tahmin ediyorum.

Malaga pasta fiyatı

 Malaga pasta fiyat olarak ise normal, küçük bir yaş pasta ile aynı fiyata sahip bir pasta. Üzerindeki çikolataları ve kenarına ekilmiş fındık parçaları Malaga pastanızı görsel olarak zenginleştiriyor. 
     Yakın tarihte yapılışını deneyip yazacağım ama şimdilik bu muhteşem tattan uzak kalmanızı istemedim. Malaga pastanın evde yapılışını da eminim çok seveceksiniz. Hepimize afiyet olsun.:) 
                        DESTEK İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ.