Yazıcı silik çıkarıyor, Lazer yazıcı çizgili çıkarıyor, HP yazıcı çizgili çıkarıyor, HP yazıcı bulanık yazdırıyor, Yazıcı kesikli çıkarıyor, HP yazıcı yarım yazıyor, Hp yazıcı gölgeli çıkarıyor, Canon yazıcı bulanık yazdırıyor, Yazıcı şerit halinde silik yazıyor gibi aranan yazıcı sorunlarının çözümlerini sizler için paylaştım.

Yazıcınızda daha kaliteli lazer baskı için size önereceğim düzeltmeleri deneyebilirsiniz. Sorunlarınız devam ederse, sorun büyük olasılıkla sarf malzemelerinden veya donanımdan kaynaklanıyordur.

Yazıcı bulanık yazdırıyor, Doğru kağıt veya ortamın seçildiğinden emin olmak için yazdırma sürücünüzü kontrol edin. Tepsiye yüklenen kağıdın yazıcı sürücüsünde seçilen türle eşleşip eşleşmediğini iki kez kontrol edin.

Bazı lazer yazıcılarda, kaynaştırıcının kağıt türü için bir ayarı vardır. Yazıcınızın füzeri manuel olarak ayarlanabiliyorsa, doğru ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol edin, ancak şunlara dikkat edin; Isıtıcılar çok ısınır, bu nedenle dikkatli olun.

Arıza olup olmadığını görmek için toner kartuşlarınızı, görüntüleme ünitelerini ve füzeri kontrol edin. Bu bileşenler modele ve üreticiye göre değişiklik gösterir, bu nedenle Kullanıcı Kılavuzuna başvurmak en iyisidir.

Yazıcı silik çıkarıyor,  Lazer yazıcı çizgili çıkarıyorYazıcı şerit halinde silik yazıyor, Yazıcınız çıktılarında leke izleri varsa, birkaç kez boş kağıt yazdırın ve sonunda çıktılarınızdaki lekeler izler kaybolacaklardır.

http://www.kelimedamlasi.com/2021/02/yazici-yazdiriliyor-diyor-ama-yazdirmiyor.html

http://www.kelimedamlasi.com/2021/02/canon-g1400-g2400-g3400-g4400-g1410.html

YAZILARIN DEVAMI VE DESTEK İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ