BEL VE BOYUN FITIĞI GEÇER Mİ , NE İYİ GELİR,  NASIL DÜZELİR , TEDAVİSİ NEDİR, ARDIÇ YAĞI BELE İYİ GELİR Mİ, ALERNATİF TEDAVİ YÖNTEMLERİ

Bel ve boyun fıtığına ardıç yağı iyi gelir mi, ardıç yağı bele iyi gelir mi, ardıç yağı bel fıtığına iyi gelirmi, Ardıç yağı bele nasıl sürülür, Uzun zamandır insanlar tarafından alternatif tedavi yöntemlerin başında gelen  ardıç yağı boyun fıtığı için de birçok insan tarafından öneriliyor.

ARDIÇ YAĞI ,  BEL VE BOYUN FITIK DÜZELİR Mİ , NASIL DÜZELİR , TEDAVİSİ NEDİR , NEREDE YAPILIR, NE İYİ GELİR ?


 Merhaba sevgili okurlarım,

Bu sayfamda aslında küçük şeylerle nelere çözüm bulabildiğimizi, her şeyin ilaç ve ameliyat gerektirmediğini göstermeye çalışmak olacak ki denemekten çekinmeyeceğiniz basit ama etkili birtakım şeylerden bahsediyor olacağım.


        Mesela, bilindiği üzere etrafımızda duyduğumuz 3 hastalıktan biri belki de fıtıktır. İnanın daha yazarken bile etrafımdaki insanların çektiği acılarını, surat ifadelerini, sızlanmalarını ve doktor ameliyat dedi sözleri kulağıma gelmiyor değil. Peki önerin ne bize Ceyda?

Bel ve boyun fıtığı geçer mi, tedavisi var mı, ardıç yağı bel fıtığına iyi gelir mi, bele iyi gelir mi, Bu aslında doğanın bize sunmuş olduğu nimetlerden sadece biri ve kullanmamız gereken şey ise sadece ‘ARDIÇ YAĞI’ inanabiliyor musunuz bir yağ sizi fıtık gibi ameliyata kesin gözüyle bakılan bir rahatsızlıktan kurtarmaya çalışıyor. Başka bir yağ daha kullanıldığını duydum fakat onu etrafımda deneyen birisine henüz rastlamadığım için bundan bahsetmenin erken olduğunu düşünüyorum.

 

ardıç yağı bele iyi geliyor mu

ARDIÇ YAĞI BELE NASIL SÜRÜLÜR

Ardıç yağı bele nasıl sürülür, Yapmanız gereken şey ise ardıç yağı’nın orjinalini bulmaktır. Bu arada doğal beslenmek, organik yaşamak istıyorsanız kendinize kaliteli, samimi ve doğal bir aktar bulmanızı tavsiye ediyorum ; çünkü size burada milyon tane doğal önerim olacak 😉 Nerede kalmıştık ! Ardıç yağının orijinalini bulduğunuz zaman , bel veya boyun  fıtığınız hangisi varsa o bölgeye masaj yaparak uyguluyoruz ve bu masaj biraz uzun sürmeli ki dağılmasına yardımcı olsun. Sonrasında ise streç ile sarmanız ve sabaha kadar yatmanız gerekiyor. BİR AY kadar kısa bir sürede bel fıtığı ve boyun fıtığından kurtulanları biliyorum;) Bunun yanında sabah kalktığınızda yapabildiğiniz kadar hafif şekilde egzersiz ve  spor yapmak önemli .
 DEDİĞİM GİBİ BU SADECE BİR TAVSİYE NİTELİĞİNDEDİR, DENESENİZ BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ BENİM Kİ SADECE BİR ÖNERİ. HERHANGİ BİR DOKTORDAN DUYDUĞUM BİR ŞEY DEĞİL .Hoşça ve Takipte kalın 😉

                                                                     

DESTEK İÇİN LÜTFEN REKLAMLARA TIKLAYINIZ